28 MAI 2021

Stimaţi colegi, parteneri şi colaboratori,

Avem deosebita plăcere să vă invităm la simpozionul organizat de SCDA Brăila, în colaborare cu Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi şi SC Livandi SRL, pentru prezentarea proiectului CERCETӐRI PRIVIND DIGITALIZAREA AGRICULTURII ÎN BĂRĂGANUL DE NORD, PRIN UTILIZAREA DRONELOR ŞI SATELIȚILOR, CU SCOPUL MONITORIZӐRII CULTURILOR ŞI EFICIENTIZӐRII TEHNOLOGIILOR AGRICOLE [AGRODATA] – PN-III-P2-2.1-PTE-2019-0085, cât şi a altor lucrări de interes în domeniu.

Simpozionul intitulat PERSPECTIVE PRIVIND IMPORTANŢA DIGITALIZĂRII AGRICULTURII PENTRU PRODUCEREA DE SĂMÂNŢĂ este organizat nu numai pentru prezentarea proiectului, ci mai ales pentru a aduce în prim plan necesitatea folosirii tehnologiei digitale, a dronelor, sateliţilor şi a inteligenţei artificiale în agricultură.

Această invitaţie este prima trimisă, iar în funcţie de numărul de lucrări care vor fi înscrise, vă vom face cunoscut din timp programul şi modul de organizare.

Aşteptăm cu deosebit interes să vă înscrieţi pentru a vă face cunoscute rezultatele activităţii dumneavoastră prodigioase de cercetare, atât în rândul colegilor, cât mai ales în rândul fermierilor, studenţilor şi posibililor colaboratori din domeniul antreprenorial, universitar şi al cercetării agricole.

Vă rugăm să diseminaţi această invitaţie tuturor colegilor care consideraţi că ar fi interesaţi să participe la eveniment!

Vă mulţumim!